Workshop en beurs….

Het jaar is druk begonnen en dat blijft nog even zo! Op zaterdag 23 en zondag 24 januari was Yaroslava Troynich hier voor de workshop Handpop Vilten. Het was superdruk, superleuk en heel leerzaam. Zoveel verschillende mensen uit verschillende streken, zelfs uit Duitsland en België.Veel gelachen, gekletst, maar ook hard gewerkt. Ter illustratie: de eerste dag ging de laatste deelnemer om 20.45 naar huis. Op zondag hebben we het minder laat gemaakt ;-).

Ongelofelijk hoeveel techniek er komt kijken bij het vilten van een handpop en waar je allemaal niet aan moet denken, vooral als je een kikker, egel of uil gaat maken. Ik mocht ook meedoen en ik heb op zaterdag het schaap gemaakt en op zondag de kikker. Tussendoor moest ik me natuurlijk ook nog met de catering e.d. bemoeien. Het schaap ging me makkelijk af, maar de kikker…. Ik had iets te veel wol gebruikt, waardoor het geheel veel moeilijker krimpt. Het lastigste vond ik het vormen van de kop. Het is gelukt, de kikker is wat forser uitgevallen dan de bedoeling was, maar heel mooi geworden.

Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en ben ik druk bezig met het voorbereiden van de KNIT&KNOT, de eerste Brabantse Brei- en Haakdagen die op 18-19-20 maart gehouden worden in de Koepelhal in Tilburg. Leuk dat er eindelijk eens een beurs georganiseerd wordt in het zuiden van het land!

knit&knot

Dit betekent: verven, vilten, kaarden, inpakken, prijzen en voor mijn gezin afzien en bikini’s aan, want overal staan rekken met wol en garen te drogen en de kachel loeit op vol vermogen. Kortom… niets anders dan anders.

Nu mag ik drie vrijkaarten weggeven en dat ga ik hier op mijn blog doen! Het enige wat je hoeft te doen, is hier een bericht achter te laten. Volgende weekend zal ik de winnaars bekend maken!

Een fijn weekend alvast!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Workshop en beurs….

  1. tudbspinster zegt:

    hihi, dat wil ik zien….. ( die bikini) en een nieuwe beurs ook!

    Like

  2. Hoi! Ik heb op de beurs een heerlijke streng van je Sok Basis gekocht (Oregano-Kardinaal) en heb daarover op mijn weblog Breien met Conny een stukje geschreven met een link naar jouw website. Hopelijk vind je dat ok. Ik geniet enorm van het mooie garen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s